divendres, 30 de setembre del 2011

PROTEGIM EL CANAL DE LA INFANTA!

"Resum Reunió de Treball 29/09/11"
El dia 29/9/11 vam tenir la reunió de treball de "Protegim el Canal de la Infanta!", com ja acostuma a ser habitual a les sales de La Casona Asturiana de l'Hospitalet. Si be no vam fer ple degut a diverses baixes d’última hora, vam reunir-nos unes vuit persones de les habituals.
La reunió tenia com a finalitat principal la de valorar el desenvolupament de la moció presentada pel grup municipal del PP a l'últim ple de l'Ajuntament de L'Hospitalet i així ho vam fer.
Un cop debatuts els diferents punts de vista i de matís, hem concretat seguir la feina de la següent forma:
●Donat el poc encertat plantejament de la moció presentada pel PP -que ens  va portar a no prendre el torn de paraula-, decidim iniciar contactes  oficials amb els diversos partits per a consensuar una moció relacionada amb la defensa del Canal de la Infanta com a patrimoni històric de l'Hospitalet, que tingui el màxim suport dins del ple, més enllà d'interessos partidistes i estratègies electorals.
●Es resol demanar a l'ajuntament, mitjançant instància dirigida al Regidor d'Urbanisme Sr. Belver, els permisos per a que dos tècnics pertanyents a la Plataforma tinguin accés lliure per a copsar l'estat i el desenvolupament de les prospeccions que pròximament es duran a terme a les restes colgades del Canal de la Infanta a La Remunta.
●S'acorda que, per a preparar la sortida del proper dia 23 d'octubre, consistent en un recorregut des del parc de Can Mercader fins a la Rambla de L'Hospitalet, quedarem el dissabte dia 8 a les 9h a la Rambla davant de la llibreria Perutxo i així revisar el traçat que haurem de fer.
●S'estudia la possibilitat d'organitzar xerrades, recollides de signatures, habilitació d'una parada a la Rambla i la confecció de díptics informatius, tots ells dedicats a la difusió del patrimoni del Canal de la Infanta entre la ciutadania.
●Es resol continuar els contactes amb altres entitats conservacionistes del Canal, de cara a les mobilitzacions conjuntes que estan en preparació.
Seguirem informant. Seguirem lluitant.
─Ireneu Castillo─

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈Ħ≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada