divendres, 22 de juny del 2012

Resum de la Reunió Extraordinària de Treball del dia 21 de juny de 2012



Avui dia 21 de juny a les 19h, la Plataforma “Protegim el Canal de la Infanta!” ha convocat amb caràcter d'urgència una reunió a la seu del Centre d'Estudis de L'Hospitalet, ubicat a l'edifici Molí del Centre Cultural Tecla Sala. L'ordre del dia era la possible resposta de la plataforma davant la imminència de la construcció de l'ARE de La Remunta, malgrat estar encara en període d'al·legacions per una modificació puntual del planejament. Aquest fet ens ha fet dubtar seriosament de les veritables intencions de l'Ajuntament respecte la conservació de les restes del Canal de la Infanta, per la qual cosa no ens podem quedar impassibles.

Els set “canaleros” que ens hem aplegat, primerament hem tractat el tema de les al·legacions que presentarem en dates properes per a deixar constància de la nostra ferma voluntat de conservar les restes del canal per al gaudi de la ciutadania actual i futura, malgrat les amenaces que planegen sobre el futur de la nostrada infraestructura, així com de les mobilitzacions que efectuarem en resposta.

Un cop debatuts els punts de vista i de matís, hem arribat a les següents conclusions i acords:

  • Acordem presentar les al·legacions al projecte de l'ARE a l'ajuntament durant els pròxims dies donat que el termini de lliurament finalitza el proper dia 30/6/12.

  • Es decideix donar la possibilitat a les entitats i les persones formants de “Protegim el Canal de la Infanta!” de fer arribar de forma individual el plec d'al·legacions, a part de les que es presentaran en nom de la plataforma, per així fer més força davant de les administracions responsables. Per a fer-ho possible, es posarà a disposició de tothom una plantilla anònima amb les al·legacions que es podrà omplir amb les dades de qui ho desitgi.

  • Decidim organitzar una manifestació per al proper dijous dia 19 de juliol a les 19 h, que partint de l'Acollidora (Rambla Just Oliveras, entre C./Barcelona i C./Enric Prat de la Riba), passarà per la Plaça de l'Ajuntament, on es llegirà un primer manifest de rebuig, per a continuar pel Carrer Major, Plaça de la Remunta i anar fins el “cul-de-sac” d'Av. Josep Tarradellas on es llegirà un manifest final. Esperem poder comptar amb la vostra presència.


El canal és del poble; lluitarem amb totes les nostres forces per defensar el que és nostre.


-Ireneu Castillo-
Portaveu de “Protegim el Canal de la Infanta!”



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada