divendres, 12 de desembre del 2014

Exposició a Ca l'Harmonia

Del 9 de desembre de 2014 al 18 de gener de 2015, estarà exposada a Ca l'Harmonia l'exposició dedicada a la història del Canal de la Infanta anomenada 

El Canal de la Infanta:
 un patrimoni en perill


L'exposició, que abans ha estat exposada a Santa Eulàlia, Sant Boi de Llobregat i Cornellà de Llobregat amb molt bona acceptació de públic, estarà exposada a la planta baixa de Ca l'Harmonia, situada a la Plaça de Josep Bordonau nº 6 de l'Hospitalet.

L'horari de visita -totalment gratuïta- serà de dimarts a divendres per la tarda, de 17 a 20 h i els dissabtes d'11 a 14 hores (festius i dilluns tancats).

Complementàriament, el dia 15 de gener de 2015 a les 19h., hi haurà una conferència dedicada a donar a conèixer la història del Canal de la Infanta, que tindrà lloc a l'espai de Memòria de Can Riera (Riera de l'Escorxador, 17). La conferència serà impartida per l'Ireneu Castillo, coordinador de Protegim el Canal de la Infanta i president de Perseu-Associació per la defensa del Patrimoni de l'Hospitalet de Llobregat.

Organitzen: Centre d'Estudis L'Hospitalet, Arxiu Històric de Santa Eulàlia de Provençana, Perseu LH i Protegim el Canal de la Infanta.

Col·laboren: Museu de l'Hospitalet, Ajuntament de l'Hospitalet i Diputació de Barcelona






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada