dimarts, 17 d’abril del 2012

Nota de Premsa a rel de l'anunci de Núria Marín de preservar el Canal de la Infanta


L'Hospitalet de Llobregat , 16 d'abril de 2012


Nota de premsa

"PROTEGIM EL CANAL DE LA INFANTA" SATISFETA AMB LA DECISIÓ DE PRESERVAR EL CANAL FETA PÚBLICA PER L'ALCALDESSA NÚRIA MARÍN

L'anunci va ser fet per Núria Marín el passat divendres durant l'acte d'inauguració de la nova seu del Centre d'Estudis de l'Hospitalet ubicada a l'edifici Molí del C.C. Tecla Sala, antic molí paperer que utilitzava directament l'aigua del Canal de la Infanta per al seu funcionament.


Davant l'anunci de l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, de que es preservaran i restauraran per a la ciutat les restes que del Canal de la Infanta queden a l'actualitat dins dels terrenys de l'antiga Caserna de La Remunta, la plataforma “Protegim el Canal de la Infanta!” fa pública la seva satisfacció per la decisió pressa per l'actual grup de govern de la ciutat, pel que significa de canvi de paradigma i de sensibilitat davant les arrels, sentiments i legítima voluntat popular dels ciutadans de l'Hospitalet.

Tanmateix, “Protegim el Canal de la Infanta!” davant d'aquesta nova via anunciada per la Sra. Marín, resta oberta a iniciar diàlegs amb els responsables de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat i estén la mà per a consensuar els termes en que es farà la preservació de l'antiga infraestructura del Canal i la seva conversió en un veritable eix d'unió amb la resta de municipis del Baix Llobregat amb els que compartim territori, història i destí.



Més informació

Ireneu Castillo
Portaveu i responsable de comunicacions de "Protegim el Canal de la Infanta!"



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada